Dagbesteding

Wat houdt Dagbesteding nou in?

Dagbesteding is bedoeld om structuur en een zinvolle invulling van de dag te bieden voor volwassene en kinderen die vanwege een aandoening of beperking problemen ervaren op het gebied van school, werk en andere vormen van sociale participatie . Daarbij helpt het om de zelfstandigheid waar mogelijk te vergroten. Het gaat hier om structurele activiteiten onder professionele begeleiding.

Wat doen wij bij de dagbesteding?

Wij proberen u zoveel mogelijk te begeleiden met creatieve activiteiten met onze dieren, bijvoorbeeld onze dieren verzorgen en met de dieren wandelen. Daarnaast doen we knutselen, koken, bakken, groenbeheer, onderhoud, muziek maken, mediteren en nog meer activiteiten. De behoeftes van de cliënt gaat altijd voor.

Wanneer vindt dagbesteding dagbesteding plaats?

Wij bieden op woensdag en op zaterdagmiddag dagbesteding aan. Zo kunt u niet veel missen van uw dagelijkse activiteiten.

Welke doelgroepen bieden wij dagbesteding aan?

Wij bieden dagbesteding aan volwassene en kinderen die een verstandelijke/ lichamelijke beperking, psychische problematiek, burn-out klachten, diagnose ADHD/ADD en Autisme hebben waarbij ze problemen ervaren met hun dagelijkse invulling van hun dag.

Voor meer vragen zijn we altijd bereikbaar telefonisch of per mail.