Wie zijn wij

Welkom op mijn website, mijn naam is Desiree van Wagenveld!


De afgelopen 5 jaar heb ik een zorgboerderij in Riethoven, in de gemeente Bergeijk (Brabant) gehad. .

I

De afgelopen 5 jaar heb ik een zorgboerderij geëxploiteerd in Brabant. Na daar enorm veel ervaring te hebben opgedaan was het tijd om dit dichter bij huis te gaan doen. Sinds januari 2021 is Unique dan ook gevestigd in de kinderboerderij van Steinerbos Belevenispark.  De kindercoaching praktijk is er voor kinderen en jongvolwassenen van 2–18 jaar en daarnaast worden er activiteiten ontwikkeld voor de zorgboerdij. Deze oase van groen biedt zowel bezoekers als cliënten alle mogelijkheden om de rust in alle optimaliteit te ervaren.

Met de kinderen wordt er naast begeleiding en verzorging van de dieren ( alpaca’s, ezels, herten, kippen, vogels, varkens, en konijnen) ook geknutseld, de dieren worden geborsteld en er wordt gekookt .  

De cliënten van de zorgboerderij zijn voornamelijk jeugd en jongvolwassenen van 4 tot 18 jaar met psychiatrische stoornissen of met autisme of aan autisme verwante stoornis. Maar ook personen met een burn-out of die een arbeids (re) integratie nodig hebben, met NAH, het syndroom van Down of ouderen met een somatische of psycho-geratrische achtergrond.  Er kunnen ook cliënten terecht met de indicatie Zorg in Natura of PGB.

Kortom, een vrij compleet pakket van zorg in een unieke omgeving!